Shopping Spree

New in: nya fräscha kläder! Var i stan tillsammans med mamma och hittade en hel del fina kläder. Topp från BikBok, kjol från Lindex, svarta byxor från Rut&Circle, vida jeans från Only och klänning från Indiska. Ber om ursäkt för den usla bildkvaliteten.

// Translation to be added.
Update

Jag vill inte sova... Jag vill inte sova för jag kan inte sova och när jag väl sover så sover jag så himla dåligt. Jag brukade bli trött vid 10 och lägga mig i sängen och bara njuta... Njuta av att vila och att somna. Jag älskade det. Och nu är det den jobbigaste tiden på dygnet. Men fuck det, jag gör något bra av det och bloggar istället. Jag har ju saknat att blogga och jag mår faktiskt bättre när jag bloggar. Självförtroendet boostas på något konstigt sätt.
 
Idag har jag varit ensam hemma hela dan med Alice så jag städade och dammsög hela nedervåningen, något som har hänt två gånger denna veckan. Det är ganska ovanligt men gud vad bra jag mår av det. På kvällen blev det lördagsgodis, Lindt Crunchy Nougat som förresten är supergod, och Grey's Anatomy (inte alls förutsägbar).
 
Igår var jag och mamma på invigningen av en ny Elgiganten-butik. Pappa hade kollat på en 65" tv som de sålde för 7000 kr billigare än ordinariepriset. De hade bara 25 stycken så vi trodde inte den skulle finnas kvar då vi körde dit på eftermiddagen... Men det fanns EN kvar. Sån himla tur. Utanför var det värsta festen, hög musik och stor buffé med bullar, popcorn och allt möjligt. Väldigt rolig dag. Vi vågade dock inte chansa på att tvn skulle få plats i bilen (lådan var så sjukt stor!!) så vi tog upp dem på erbjudandet fri hemkörning och installation. Så när den levereras nästa vecka kommer det finnas en väldigt glad pappa och en väldigt glad Natalie för den delen för det har pratats om att jag kanske få den gamla tvn!
 
Ljusade upp utväxten för några dagar sedan förresten. Istället för att göra det lika ljust som resten av håret som jag brukar så valde jag att ljusa upp utväxten lite bara och istället lägga ljusa slingor. Jag var lite nära på att färga hela mitt hår i min naturliga hårfärg men det kunde jag inte med... Jag gillar mitt blonda hår för mycket.
 
// Translation to be added.
 

RSS 2.0