Week 3 & 4

Tänkte bara uppdatera lite snabbt på viktfronten för min egen motivation. Förra veckan fortsatte jag gå ner i samma takt, över ett halvt kilo till och med, så jag är glad! Denna veckan gick jag dock inte ner lika mycket. Kan det bero på muffinsen?? Haha. Det visar ju bara hur strikt man måste vara om man ska gå ner i vikt. Men det är okej! Jag fortsätter. :)
 
// I just thought I'd update real quick on the weight front for my own motivation. Last week I kept losing weight in the same rate, over half a kilo actually, so I'm happy! This week I didn't lose as much though. Can it be the muffins?? Haha. That just proves how strict you have to be if you want to lose weight. But that's alright! I will keep going. :)
 
♛ Work out tops from Nike and H&M 
 


Comments (1)

Posted by: Sandra ♀ Johansson

Så är det att gå ned i vikt :'''( År 2010 gick jag ju ned 20 kilo sammanlagt. Den första månaden tappade jag nästan mer än 1 kilo i veckan, men sedan stod det still i typ två veckor och jag fick PANNE. Sedan helt plötsligt gick jag ned igen. Det gäller att ha tååålamod, hur segt det än är när vågen visar samma siffra... (OBS anledningen till att jag gick ned 1+ kilo i veckan var för att jag var så överviktig, när jag senare började närma mig min normalvikt gick det sävligare) Tror alltså EJ att det är muffinsen; om man äter onyttigt 1 gång i veckan sätter det sig liksom inte, däremot om du hade ätit muffins varje dag hade det nog varit svårare att gå ned HAHA.

Jag kanske ska bli hälsocoach??

Svar: Ja man får ha mycket tålamod, det är det jobbiga :P jag är ju ganska nära min målvikt nu också så det blir svårare och svårare att gå ner... Haha nä det är klart, kanske ska räkna ut kalorierna i muffinsen så jag har bättre koll. Men man får ju unna sig ibland också ;-) haha det tycker jag absolut du ska bli! ;)
Natalie Karlsen

2015-03-25 | 09:35:43
Website: http://autistisk.blogg.se/

Comment on the post here:

Name:
Remember me!

E-mail: (not published)


Website:


Comment:

RSS 2.0