Once upon a time

Den här underbara kudden låg i mitt paket från H&M Home. Är så barnsligt glad för den! Kanske för att den är lite barnslig med volangerna och printet. Det är det de flesta verkar tycka iallafall, haha. Men jag tycker om den iallafall. Den är rosa, guld och av velourtyg så den är jättemjuk och mysig! Jag tycker den är supergullig.
Är på jättebra humör idag förresten! För jag fick reda på mitt resultat på den där uppsatsskrivningen i svenska jag hade ett par veckor sedan. Fick ett C! Har nog aldrig varit så stolt över mig själv.
 
// This gorgeous pillow was in my package from H&M Home. I'm so childishly happy for it! Perhaps because it is a little childish with the ruffles and the print. That's what most people seem to think anyway, haha. But I like it anyway. It's pink, golden and of velour so it's really soft and cosy! I think it's super cute.
I'm in a great mood today by the way! Because I got my results on that essay writing in swedish I had a couple of weeks ago. I got a C! I don't think I've ever been so proud of myself.
 


Comments (0)


Comment on the post here:

Name:
Remember me!

E-mail: (not published)


Website:


Comment:

RSS 2.0